#

На Київщині покарають зловмисника, який ховався від правоохоронців два роки

23.02.2021 13:50
На Київщині покарають зловмисника, який ховався від правоохоронців два роки
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що до суду був скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка, який вчинив розбій

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна прокуратура" у Faсebook, чоловік вчинив напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, а згодом два роки ховався від правоохоронців, які його розшукували.

Розповідається, що піж час нападу, погрожуючи за допомогою ножа, продемонструвавши його потерпілій та наставивши на останню, зловмисник погрожував його застосувати, примусив потерпілу зняти із себе належні їй золоті вироби, а саме: золоті сережки, в кількості двох штук, та дві золоті каблучки, а також примусив віддати мобільний телефон, якими в подальшому розпорядився на власний розсуд.

Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 187 КК України, останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що 11 лютого на станції метро "Університет" у Києві група спортсменів по-звірячому побила співробітників СБУ, серед нападників був 18-річний житель Броварів Дмитро Жебчук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook