#

На Київщині поліцейські здійснили мрію доньки правоохоронця, який пішов із життя

21.12.2021 20:40
На Київщині поліцейські здійснили мрію доньки правоохоронця, який пішов із життя
Фото з місця події

Сьогодні, 21 грудня, маленька Софійка, батько якої, Сергій Горовенко, проходив службу на Фастівщині, служив в АТО, завітала до Головного управління поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Заступник очільника поліції Київщини Павло Панфьоров сказав:

Поліція Київщини дбає про родини правоохоронців, які віддано виконували свої обов’язки та ніколи не полишає їх близьких у біді. Діти - це наше майбутнє, а тому так важливо робити все, аби дитинство було щасливим.

Керівництво ГУНП показало Софійці чергову частину, де цілодобово приймаються виклики громадян, розповіли про історію главку, провели екскурсію приміщеннями, де проходять наради та приймаються управлінські рішення.

Особливу увагу приділили спортивній залі та продемонстрували нагороди, які поліцейські вибороли на різних змаганнях. Оскільки Софійка мріяла займатись велоспортом, правоохоронці подарували їй велосипед, солодощі та привітали з прийдешніми Новорічними святами.

Візит до Головного управління поліції Київщини залишив у дівчинки приємні спогади. Вона пообіцяла завітати ще.

Нагадаємо, що до працівників поліції зателефонував 49-річний житель села Лукаші Баришівської ОТГ.  Він сказав, що замінував відділення поліції № 1 Броварського районного управління поліції та суд.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: