#

На Київщині понад три тисячі учнів отримали покращені умови навчання

01.06.2021 17:25
На Київщині понад три тисячі учнів отримали покращені умови навчання
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 3160 учнів отримали покращені умови навчання, це стало можливим завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво", у рамках якої минулого року в регіоні збудували та реконструювали сім шкіл

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Про це сьогодні, 1 червня, зазначив Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін розповів, що разом із командою облдержадміністрації будуються нові дитячі садки, щоб маленькі жителі Київщини з найменшого віку могли зростати в безпечних і сучасних умовах.

Ми оновлюємо наші школи та забезпечуємо їх мультимедійним обладнанням, щоб наші учні мали доступ до всіх новітніх технологій. У рамках програми "Велике будівництво" ми робимо це комплексно та паралельно на низці об’єктів. Усе це задля того, щоб діти мали всі передумови для якісного та повноцінного розвитку, – прокоментував Василь Володін.

Щодо закладів дошкільної освіти, упродовж 2020 року на Київщині збудували та реконструювали шість дитсадків. Це допомогло створити 525 нових місць у садочках і поліпшити умови навчання для 288 дошкільнят.

Планується, що зробити 140 нових місць у садочках і поліпшення умов навчання для 510 дошкільнят, а в новозбудованих школах навчатимуться 1540 учнів.

Також нагадаємо, що на Київщині організували презентаційну екскурсію в Чорнобиль за оновленим маршрутом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook