#

На Київщині правоохоронці продовжують виявляти підбробні водійські посвідчення

26.11.2021 17:30
На Київщині правоохоронці продовжують виявляти підбробні водійські посвідчення
Фото із сайту патрульної поліції Київської області

Учора, 25 листопада, патруальна поліція Київської області виявила два випадки пред’явлення підробного водійського посвідчення


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Київської області у Facebook.


Учора близько 2-ї ночі на вулиці Київській шлях у Борисполі інспектори зупинили автомобіль Volkswagen за порушення ПДР. Під час винесення постанови за ст.122 (Порушення ПДР) КУпАП на водія, патрульні помітили, що пасажир помітно нервував. 


На прохання патрульних пред'явити документ для встановлення особи, 26-річний чоловік надав посвідчення водія, яке мало явні ознаки підробки: текст нанесений струменевим принтером, захисні елементи зроблені кустарним шляхом.


Також учора в селі Чайки близько 3-ї години ночі на 30 кілометрі автодороги Київ - Чоп, інспектори зупинили транспортний засіб Volkswagen, який підпадав під орієнтування. 


Під час перевірки документів, патрульні встановили, що надане посвідчення водія 23-річного чоловіка за відповідними базами належить іншій особі.


В обох випадках охоронці правопорядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу для надання правової кваліфікації діям чоловіків.


Нагадаємо, що нещодавно на трасі Київ - Харків правоохорнці зупини водія з підробленим водійським посвідченням.

Читати "Моя Київщина" у Facebook