#

На Київщині правоохоронці затримали 37-річного серійного зловмисника (ФОТО)

18.08.2020 18:50
На Київщині правоохоронці затримали 37-річного серійного зловмисника (ФОТО)
Фото з місця події

37-річний уродженець Рівненщини підозрюється у пограбуванні будинку у селі Вишняки Фастівського району та вчиненні серії крадіжок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що поки батьки спали, грабіжник проник до будинку, зв’язав 10-річного сина, заволодів майном та зник в невідомому напрямку.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з колегами Фастівського відділення поліції встановили, що зловмисник тимчасово проживає в Києві. У орендованій квартирі правоохоронці провели обшук та вилучили низку речових доказів: мобільні телефони, різноманітні інструменти, флеш-накопичувачі та інше майно.

Також зловмисник причетний до скоєння семи крадіжок на території Васильківського та Фастівського районів. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини клопочеться про повернення державі земельних ділянок площею 28 га вартістю понад 34 млн грн у Фастівському районі, які були незаконно передані у приватну власність.



Читати "Моя Київщина" у Telegram