#

На Київщині правоохоронці зупинили хлопця, який дивно керував автомобілем

20.05.2020 13:00
На Київщині правоохоронці зупинили хлопця, який дивно керував автомобілем
Фото з місця події

Сьогодні, 20 травня, на 30 км автодороги Київ – Харків – Довжанський патрульні зупинили автомобіль Audi А 4, водій якого мав дивну манеру керування

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook, за кермом автомобіля перебував 26-річний мешканець Київщини.

Спілкуючись із водієм, охоронці порядку помітили в нього ознаки сп’яніння, а під час поверхневої перевірки, на додачу, виявили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору – ймовірно, наркотичною. Зі слів порушника – це амфетамін для власного вживання. Пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Від патрульних водій отримав адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Для встановлення всіх обставин на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського ВП, яка вилучили в чоловіка зазначену речовину.

Також нагадаємо, що 19 травня у Білій Церкві двоє агресивних чоловіків розбили вікно ветеринарної клініки та проникли до приміщення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram