#

На Київщині презентували новий бренд області

22.07.2021 20:05
На Київщині презентували новий бренд області
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 21 липня, у Київській обласній державній адміністрації відбулася презентація нового туристичного бренду Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Експерти з Агенції туристичних ініціатив та студії дизайну "White Studio Design" презентували голові Київської обласної державної адміністрації Василю Володіну результати роботи: новий туристичний бренд та сучасну айдентику Київщини.

У презентації та обговоренні результатів роботи експертів і громадськості взяли участь  заступниця голови Київської ОДА Тетяна Щербак, керівник апарату адміністрації Марина Чернишова, начальник управління туризму Анна Куценко, начальник управління культури Дмитро Гончаренко.

У сучасному суспільстві бренд потрібен кожному місту й області, які стрімко розвиваються і зацікавлені в розвитку туристичної індустрії та економічної сфери. Змістовний бренд, сучасна айдентика та стратегія розвитку допоможуть нам у якісній промоції нашого регіону з метою залучення туристів та інвестицій, – прокоментував Василь Володін.​

Уже скоро відбудеться офіційна презентація результатів спільної роботи громадськості і експертів – нового туристичного бренду Київської області. Слідкуйте за новинами.

Нагадаємо, що жителям Київщини пропонують відкрити для себе туристичні локації Білоцерківського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: