#

На Київщині прикордонники викрили двох прихильників "руского міра" (ФОТО)

28.02.2023 12:45
На Київщині прикордонники викрили двох  прихильників "руского міра" (ФОТО)
Фото з місця події

Прикордонники Київщини зупинили для перевірки двох українців, які прямували до Києва зі східних регіонів та можуть бути прибічниками російських окупантів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Під час перевірки уродженця Луганщини спрацювала одна з правоохоронних баз даних. За попередніми даними, громадянин України 1978 року народження працював у міліції так званої лнр у роті матеріального забезпечення. Зі слів чоловіка, його нібито у 2014 році зловили і змусили працювати у їдальні.

Також було встановлено, що він перебував у розшуку за несплату аліментів. Для подальшої перевірки особу передали співробітникам Нацполіції.

У громадянина України 1985 року народження, уродженця міста Соледар, охоронці кордону виявили компрометуючі матеріали проросійського характеру, соціальні мережі рф та підписку на телеграм-канали російської пропаганди. Чоловіка передали співробітникам СБУ.

Нагадаємо, що уламки іранського ударного безпілотника виявили на території одного із районів Київщини після нічної атаки росіян.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: