#

На Київщині "прикрили" ще два підпільних гральних заклади (ФОТО)

23.07.2020 13:35
На Київщині "прикрили" ще два підпільних гральних заклади (ФОТО)
Фото з місця події

Минулої доби незаконну діяльність закладів задокументували працівники Яготинського та Чайківського відділень поліції в співпраці з місцевою громадою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посилання на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Так, небайдужі громадяни повідомили до поліції про заклад із незаконними гральними послугами у місті Яготин. Правоохоронці оперативно відреагували на звернення та провели невідкладний обшук.

Поліція вилучила 11 комп'ютерів з комплектуючим, грошові кошти, касовий апарат, домофон, стільці та столи. Також опитано відвідувачів закладу та  адміністраторів. На даний час правоохоронці встановлюють організаторів діяльності незаконного закладу.

Ще один заклад ліквідували поліцейські у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району. Там незаконний гральний зал діяв у підвальному приміщенні багатоквартирного будинку. Працівники Чайківського відділення поліція вилучили п'ять комплектів ігрового обладнання під час невідкладного обшуку.

За фактами протиправної діяльності відкриті кримінальні провадження. Вирішується питання щодо подання клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, що нещодавно виявити та ліквідувати вкотре незаконний бізнес вдалося в результаті масштабної поліцейськоі роботи працівникам Києво-Святошинського відділу поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України.


Читати "Моя Київщина" у Telegram