#

На Київщині продовжується перевірка відбудови об'єктів, зруйнованих у ході бойових дій

30.10.2023 20:40
На Київщині продовжується перевірка відбудови об'єктів, зруйнованих у ході бойових дій
Фото з мережі інтернет

У вівторок, 31 жовтня, комісія  перевірятиме у Броварському районі процес відновлення двох закладів освіти за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис у Фейсбук голови Київської ОДА Руслана Кравченка.
Анонсують перевірки таких об'єктів:

  • с. Плоске, вул. Київська, 2 (ремонт будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів)
  • м. Бровари, вул. Петлюри Симона, 13-б (реконструкція (для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації) закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Джерельце" ).

До складу комісії, що була створена в рамках посилення антикорупційної діяльності Київської ОВА,  увійшли представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, Спостережної ради з питань відбудови при КОВА, ДТЕКу тощо. Також до таких перевірок запрошуються народні депутати, представники ЗМІ, громадськість та мешканці. 

Комісія вже перевірила 11 об’єктів. Загалом на першому етапі планується перевірити 56 об’єктів, які відновлюються за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт на цих об'єктах є КОВА.

Нагадаємо, що поліція Київщини скерувала до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який присвоїв майже 200 тис грн під час відбудови пошкодженого окупантами навчального закладу Броварського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram