#

На Київщині продовжують ловити рибних браконьєрів

03.06.2021 16:00
На Київщині продовжують ловити рибних браконьєрів
Фото з мережі Інтернет

У період з 1 по 2 червня у Київській області під час рейду працівники рибпатруля зафіксували п’ять порушень на понад 6 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

У дописі говориться, що 1 червня на річці Рось поблизу села Москаленки  було виявлено та знято з лову дві браконьєрські сітки. Складено акт безгосподарського майна. Рибу у живому вигляді повернуто до водойми.

За порушення Правил рибальства в ході нерестової заборони було оформлено протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП на громадянина, який рибалив на Дибинецькому водосховищі у селі Дибинці.

2 чевня було виявлено ще три правопорушення на Саливінківському водосховищі у селі Саливінки Білоцерківського району.

Зокрема, було викрито двох громадян, які під час нерестової заборони здійснювали вилов риби з металевого човна за допомогою ятеря. У такий незаконний спосіб добули 355 екз. карася сріблястого (18 кг) та нанесли 6035 грн збитків. Складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Згодом було зафіксовано порушника, який зберігав заборонене знаряддя лову. На винну особу оформлено адмінматеріал за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП. Сітку вилучено.

Нагадаємо, що 2 червня на озері поблизу смт Бабинці Бучанського району рибпатрульні виявили браконьєра.

Читати "Моя Київщина" у Facebook