#

На Київщині пройдуть змагання на найкращий підрозділ спецпризначення (ФОТО)

24.05.2021 20:45
На Київщині пройдуть змагання на найкращий підрозділ спецпризначення (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 24 травня, на Київщині відбулося урочисте відкриття змагань на найкращий підрозділ спеціального призначення (протидії диверсіям та терактам) з тактико-спеціальної підготовки SHARP BLADE

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Армія Inform".

Заступник начальника Головного управління військової служби правопорядку полковник Ігор Строкань заявив, що змагання суб’єктів боротьби з тероризмом проводять на підставі директиви Збройних Сил України:

Змагання спрямовані на набуття спроможностей підрозділів — суб’єктів боротьби з тероризмом у державі. Тобто всі військові формування, які беруть участь у першості, працюватимуть з метою набуття спільних спроможностей. Щоб вони на полі бою могли один одного розуміти, спільно діяти й виконувати завдання за призначенням.

За його словами, проведення змагань практично спрямоване на підготовку до 30-річчя Незалежності України, адже безпосередньо на 24 серпня спланована численна делегація іноземних гостей до столиці країни. Це будуть начальники генеральних штабів або міністри оборони країн світу.

Також офіцер повідомив, що у змаганнях братимуть участь підрозділи Військової служби правопорядку у ЗСУ, Військової академії в місті Одеса, "Циклон" ДКВС, Управління "КОРД", Управління державної охорони. Вони впродовж п’яти діб змагатимуться за перемогу.

Визначимо найкращих і зрозуміємо, які у нас є проблеми, як ми їх долатимемо, щоб у цілому набути ще більше спроможностей у протидії тероризму в нашій державі.

Нагадаємо, що у Білій Церкві міська влада надасть шефську допомогу військовим частинам міста.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: