#

На Київщині розпочався курс підготовки снайперів Нацгвардії (ФОТО)

01.02.2021 19:50
На Київщині розпочався курс підготовки снайперів Нацгвардії (ФОТО)
Фото з місця події

У Навчально-бойовому центрі підготовки до спеціальних дій Міжнародного центру НГУ, що на Київщині, снайпери Нацгвардії удосконалюють свою майстерність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу МВС.

Спецпризначенці під час проходження спеціального курсу навчання базового рівня отримають теоретичні знання із снайпінгу, тактичної, інженерної, психологічної підготовки та удосконалять практичні навички щодо ведення вогню по різноманітних цілях і вмілого його корегування.

Програма спеціального курсу, що створена Навчально-бойовим центром буде активною та насиченою. Головну увагу в ній приділено освоєнню напівавтоматичної снайперської гвинтівки українського виробництва UAR-10 та саме практичним вправам стрільб з неї по спеціальним мішеням.

Теоретичні знання будуть інтегровано поєднуватися з практичними заняттями. На полігоні

Крім того впродовж всього періоду навчання, поруч з технічними навичками, курсантів будуть навчати вмінню регуляції власного психо-емоційного стану та рішуче діяти в умовах стресу. Після проходження кожного етапу спеціального курсу гвардійці будуть складати заліки для визначення оцінки їх професійних якостей. Підсумком підготовки стане виконання комплексного тактичного завдання.

Упродовж курсу за діями інструкторів та курсантів будуть спостерігати та надавати дорадчу допомогу під час проведення занять  представники операції «UNIFIER» Збройних сил Канади в Україні.

Після складання іспитів та виконання підсумкового комплексного завдання з бойовою стрільбою курсанти отримають сертифікати та посвідчення про проходження курсу підготовки базового рівня.

Також нагадаємо, що голова Кагарлицької райдержадміністрації Ігор Будюк та т.в.о. районного військового комісара Сергій Зайченко посмертно вручили дружині загиблого на Сході героя орден "За мужність" ІІІ ступеня.



Читати "Моя Київщина" у Telegram