#

На Київщині розшукують мешканку сусідньої області, яка взяла чужу дитину на прогулянку та зникла (ФОТО)

13.01.2021 13:30
На Київщині розшукують мешканку сусідньої області, яка взяла чужу дитину на прогулянку та зникла (ФОТО)
Фото з місця події

У понеділок, 11 січня, до Ніжинського відділу поліції прийшла жінка та сказала, що її сестра поїхала до Києва та взяла з собою з дозволу матері дитину

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком", сестра жінки подалася до столиці 9 січня. Також з нею та дитиною поїхав її знайомий.

Далі заявниця повідомила, що телефони сестри та її співмешканця вимкнені. Де можуть перебувати всі троє, а, головне, дитина - вона не знає.

Поліцейським вдалося встановити, що 10 січня близько 10 ранку жінку, чоловіка та дівчинку бачили у селищі Березань, звідки родом чоловік. Після гостини у його брата вони пішли у невідомому напрямку.

У поліції є відеозапис з однієї з відеокамер, що встановлені у селищі Березань, на якому видно дівчинку, за описом схожу на зниклу Аліну. Дитина проходить по вулиці разом із жінкою та чоловіком, схожими на Тамару Маркович та її співмешканця на ім'я Сергій Савченко.

Просимо всіх, хто знає будь-яку інформацію про місцезнаходження Аліни чи її тітки зі співмешканцем – негайно повідомити про це до поліції за номерами "102", або 098-733-59-99, або безпосередньо звернутися до відділу поліції у Ніжині по вул. Московська, 22, – закликають правоохоронці.

Нагадаємо, що на Київщині розшукали малолітнього Захара Шпітька, який 12 січня близько 12:00 залишив місце проживання.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: