#

На Київщині рятувальники продовжують визволяти зі снігового полону автівки (ФОТО)

15.02.2021 08:20
На Київщині рятувальники продовжують визволяти зі снігового полону автівки (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 13 лютого, рятувальники витягли зі снігу п`ять авто, всередині яких були люди похилого віку, діти та вагітна жінка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Київській області

Перший випадок стався у Володарському районі. Диспетчерам повідомили, що на автодорозі Лобачів-Зрайки утворився затор. Чотири легкових автомобілів та дві вантажівки застрягли в снігу і не змогли рухатися далі.

Рятувальники по прибуттю на місце почали визволяти автомобілі зі снігового полону. Виявилось, що серед них був автомобіль ритуальних послуг, який саме їхав на похоронну процесію. Всередині інших автівок знаходилися діти, люди похилого віку та вагітна жінка.

Цього ж дня Макарівські рятувальники надали допомогу автівці з персоналом, що належить притулку тварин. Врятовані навіть написали листа з теплими словами вдячності, адресованій Службі порятунку, – повідомляють у пресслужбі.

Також ДСНС у своєму повідомленні звернулися до власників автомобілів з проханням утриматися від подорожей особистим транспортом у період негоди. Також вони наголосили на тому, що не варто залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу.

Нагадаємо, що у суботу диспетчерам ДСНС на Макарівщині повідомили, про те, що у селі Фасова в снігу застряг автомобіль волонтерів, що їхали до притулку.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: