#

На Київщині сильно п’яна водійка спричинила зіткнення з двома автівками

18.08.2023 14:40
На Київщині сильно п’яна водійка спричинила зіткнення з двома автівками
Фото з місця подій

Нещодавно на автодорозі М-06 Київ – Чоп водійка у стані алкогольного сп’яніння вчинила ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Прибувши на місце виклику, поліцейські встановили, що 59-річна водійка авто Toyota C-HR під час перестроювання не надала дорогу автомобілю Volvo з напівпричепом KÖGEL, водій якого рухався у смузі, на яку водійка мала намір перестроюватись. Унаслідок зіткнення водійка Toyota втратила контроль над керуванням машиною та в’їхала у колесовідбійник, а також допустила зіткнення з автомобілем Opel Vivaro, водій якого рухався в попутному напрямку. На щастя, ніхто не постраждав.

Спілкуючись з винуватицею ДТП, патрульні виявили у неї ознаки алкогольно сп’яніння. Огляд за допомогою приладу Драгер підтвердив нетверезий стан жінки – 2,25 проміле алкоголю в крові.

Водійку відсторонили від керування та склали протоколи за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що за даними правоохоронців, 17 серпня у Київській області сталося 14 дорожньо-транспортних пригод.

Читати "Моя Київщина" у Facebook