#

На Київщині школи, де не буде вакциновано 80% вчителів, можуть зачинити

16.09.2021 19:35
На Київщині школи, де не буде вакциновано 80% вчителів, можуть зачинити
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 вересня, очільник КОДА Василь Володін, здійснив робочу поїздку до Вишневої громади, там зокрема він поспілкувався з колективом ліцею "Ідеал" на тему важливості вакцинації проти COVID-19 для організації робочого процесу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін акцентував, що цього року наша область має можливість повноцінно функціонувати навіть у посилених карантинних нормах. Але є умова – працюватимуть тільки ті школи, де вакциновано 80% працівників.

У ліцеї зараз, наприклад, щеплення отримав 61% вчителів. Є всі можливості для того, щоб швидко виправити ситуацію і забезпечити навчання для дітей навіть тоді, коли область переведуть до «жовтої» зони епіднебезпеки. Якщо ж до 20 вересня цього не буде зроблено, школу зачинять. Онлайну більше не буде, – додоав очільник КОДА.

Він підкреслив, що така міра є вимушеною, оскільки в області почала стрімко зростати кількість хворих на коронавірус. Аналогічно збільшується і рівень госпіталізації.

Василь Володін резюмував, що вимога мати 80% вакцинованих у колективі стосується всіх – і соціальної сфери, і бізнесу. До того ж щеплення зараз – це єдиний спосіб захиститись від хвороби. Тож сподіваюсь, що свідоме ставлення до свого здоров’я все ж візьме верх.

Нагадаємо, що очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін і Гетьманка Центральночеського краю Чеської республіки Петра Пецкова зустрілись із представниками бізнес-спільноти регіону.

Читати "Моя Київщина" у Telegram