#

На Київщині школярі усіх громад взяли участь в обласних олімпіадах

18.02.2022 17:25
На Київщині школярі усіх громад взяли участь в обласних олімпіадах
Фото з мережі Інтернет

Протягом січня та лютого 2022 року усі громади Київщини долучилися до проведення обласного етапу учнівських олімпіад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

Протягом січня та лютого 2022 року відбулися обласні етапи олімпіади з української мови та літератури, економіки, астрономії, екології, мов та літератури національних меншин України, інформатики, математики, фізики, правознавства, інформаційних технологій та перші тури з іноземних мов (англійської, німецької, французької), трудового навчання.

Участь в олімпіадах взяло 1169 учнів. Із них  57 учнів вибороли І місця, 104 учні – ІІ місця та 168 учнів посіли треті місця. У КОДА зазначають, що така кількість талановитих школярів свідчить про клопітку працю педагогів та потужну підтримку батьків.

У пресслужбі нагадують, що у 2021 році через епідемію на Київщині, як і в усій країні, такі учнівські випробовування  не проводилися.

Із результатами цьогорічних олімпіад можна ознайомитися на порталі інституту у віртуальному освітньому ресурсі "Олімпіади".

Зазначимо, що цих вихідних, 19 та 20 лютого, організовані змагання у режимі онлайн із хімії, історії та географії. Участь у них візьмуть понад 300 учнів з усіх громад області.

Нагадаємо, що у Київській області протягом року в межах програми "Велике будівництво" планують збудувати та відремонтувати п’ять шкіл.

Читати "Моя Київщина" у Telegram