#

На Київщині стартував проєкт із неформальної освіти для молоді (ФОТО)

08.12.2020 11:40
На Київщині стартував проєкт із неформальної освіти для молоді (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 7 грудня, в Києві стартував проєкт із неформальної освіти для молоді, задіяної у сфері спорту Київської області "Молодь змінить Україну. Sport. Київщина"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Участь у панельній дискусії взяв начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв. Він є організатором заходу. Варто зауважити, що даний проєкт також підтримало Міністерства молоді та спорту України, на який завітала заступниця міністра Марина Попатенко. Спільно з Київським обласним молодіжним центром Фондом родини Богдана Гаврилишина реалізується сама програма. З вітальними словами звернулися до учасників заходу директорка Фонду Олена Бекреньова та очільник молодіжного центру Андрій Михайлов.

У період з 7 по 9 грудня буде тривати триденний навчальний інтенсив групи з 20 учасників. В рамках заходу відбудеться захист ідей проєктів та початок їх реалізації, конкурс малих грантів та менторська підтримка кращих проєктів.

По завершенню програми учасники навчаться: перетворювати ідею на проєкт та досягати результатів, будувати свій унікальний бренд, знаходити фінанси для власних проєктів, розповідати про свою діяльність та шукати однодумців, прокачають навички публічних виступів, навчаться змінювати життя громади через спорт.

7 грудня відбулася презентація діяльності Фонду Родини Богдана Гаврилишина та перегляд скороченого фільму про Богдана Гаврилишина. Була презентована Декларація відповідальності людини та відбулася презентація структури програми MZU Sport. А також учасники стали слухачами лекції "Побудова власного бренду" від Світлани Назарук, заступниці начальника Управління молоді та спорту - начальниці відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА.

Також в рамках проєкту відбулася фотовиставка спортивних світлин відомого фотокореспондента, головного редактора сайту "Київщина спортивна" Леоніда Бойка. На фотороботах був зроблений акцент саме на спортсменах Київщини.

Наше Управління молоді та спорту Київської ОДА є ініціатором різних програм, які підтримують голосуванням депутати обласної ради. На сьогоднішні день в Київській області діють три програми, які продовжені на наступний рік - Київщина спортивна, молодь Київщини і національно-патріотичне виховання. Київська область складається з 69 ОТГ, і кожна має свій бюджет на проведення заходів та на реалізацію різних проєктів. Чим більшою буде ваша активність у вашій територіальній громаді, тим більшою буде можливість підтримки саме ваших ідей за рахунок місцевих бюджетів та спонсорської допомоги. Що ви повинні зробити? З профільною комісією, управлінням, відділом чи спеціалістом відпрацювати той календарний план заходів, які ви хотіли б реалізувати. Не малюйте космічні цифри чи нереальні можливості - це не працює. Зробіть один проєкт – починайте з простого. Чим простіший проєкт – тим якіснішою є його реалізація і тим більше союзників ви залучите, - зауважує Тимофєєв.


Читати "Моя Київщина" у Facebook