#

На Київщині ступінь будівельної готовності об’єктів "Великого будівництва" складає 60%

04.08.2020 18:20
На Київщині ступінь будівельної готовності об’єктів "Великого будівництва"  складає 60%
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 4 липня, голова Київської ОДА Василь Володін розповів, що програма "Велике будівництво" реалізується в області відповідно до затвердженого графіку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

На сьогоднішній день Київщина вже завершила 6 об’єктів. Будівництво ІІ черги Вишнівської школи № 1, добудову до ЗОШ № 1 у м. Українка, реконструкцію будівлі з перепрофілюванням під дошкільний навчальний заклад в м. Ірпінь, реконструкцію ДНЗ "Яблунька" у м. м. Вишневе, капітальний ремонт спортивних майданчиків (стадіону) на території СШ "Сузір’я" в м. Вишгород, будівництво футбольного поля в селі Петропавлівська Борщагівка Київської області, - зазначив очільник області.

На завершальній стадії будівництво гімназії на 14 класів у м. Буча – 98% готовності та реконструкція ДНЗ “Чебурашка” ум. Вишгород – 92% готовності.

Будівельну готовність понад 70% мають комунальний дошкільний дитячий навчальний заклад у м. Вишгород та дошкільний навчальний заклад в с. Нові Петрівці.

По 1 об’єкту спортивної інфраструктури – триває етап заключення договору. Ще по 1 – етап оскарження переможця.

Ступінь будівельної готовності об’єктів "Великого будівництва" у Київській області складає 60%: загальноосвітні навчальні заклади – 62%, дошкільні навчальні заклади – 72%, стадіони – 45%. Тримаємо питання на контролі, щоб об‘єкти були завершені вчасно і, найголовніше, якісно, -поінформував Василь Володін.

Нагадаємо, що інженера з технічного нагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації Служба безпеки України спіймала на хабарі у розмірі 200 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram