#

На Київщині створили центр допомоги учасникам бойових дій та їх родинам

06.05.2021 13:00
На Київщині створили центр допомоги учасникам бойових дій та їх родинам
Фото з місця події

Учора, 5 квітня, заступниця голови Київська облради Тетяна Семенова зустрілася з керівником Центр допомоги учасникам АТО/ООС та їх сім'ям Володимиром Мостовим і його заступницею Іриною Гук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський обласний центр допомоги учасникам ато/оос та їх сім'ям" у Facebook.

Під час зустрічі обговорили структуру та основні напрямки роботи центру, питання збереження та відновлення здоров'я ветеранів, їх соціального захисту. Також учасники торкнулись проблем працевлаштування ветеранів, доступних для них освітніх програм та можливостей. Особлива увага приділили роботі центру з новоствореними ОТГ і шляхам ефективного співробітництва з громадами.

У повідомленні зазначається, що завдяки допомозі Тетяни Семенової деякі питання вирішились прямо підчас зустрічі. Одним з цих питань було надання приміщення для центру.

Дякуємо за підтримку і сподіваємось на подальшу успішну та плідну співпрацю, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що голова Вишнівської райради Андрій Нагребельний та голова Вишнівської ТГ Ілля Діков поспілкувалися із учасниками бойових дій антитерористичної операції на Сході України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: