#

На Київщині створили нові туристичні маршрути

12.06.2021 12:35
На Київщині створили нові туристичні маршрути
Фото з мережі Інтернет

Київщина продовжує розвивати туристичну галузь і створює нові маршрути, управління туризму КОДА підготувало цікаві маршрути та локації Київщини, які варто відвідати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Главком".

Ландшафтний парк "Васильківські Карпати" або ще "Казковий яр" у селі Велика Бугаївка. Так називають неймовірну за своєю красою та незвичністю гірську місцину неподалік Василькова. Природа заказника вражає гірськими пейзажами та буйством диких квітів.

Парк Київська Русь у селі Копачів. Кожної суботи та неділі тут проходять дуже цікаві заходи або змагання, пов'язані з історією Древнього Києва. До речі, в парку є готель, який знаходиться у дерев'яному мурі.

Козина ферма "Бабині Кози" у селі Галайки. На екскурсії власники ферми розкажуть про сироваріння, коли, як і чому почали займатися виробництвом сирів, та наприкінці екскурсії проведуть дегустацію продукції. До сирної тарілки подають червоне сухе вино, трав’яний чай.

Парк "Острів парк Сакури" у селищі Володарка. Дивовижний ландшафтний парк на острові посеред річки Рось.

Також нагадаємо, що 9 червня, Обухівщина офіційно відкрила післякарантинний початок туристичного сезону, оголошеного КОДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook