#

На Київщині триває робота з вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів

05.10.2021 20:15
На Київщині триває робота з вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів
Фото з мережі Інтернет

На Київщині триває робота з вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів, йдеться про транспортне сполучення між населеними пунктами регіону, у тому числі й тих, які з’єднують область зі столицею

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив:

Діючу мережу вже проаналізували спільно з експертами Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту. Окрім цього, врахували пропозиції, які надійшли від усіх районних державних адміністрацій, територіальних громад та перевізників і на їх підставі сформували новий проєкт маршрутної мережі.

Василь Володін підкреслив, що розглядаються варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, йдеться про пряме сполучення між Борисполем і Броварами. Закликаю всіх жителів області активно долучатись до обговорення та створити

Наразі проєкт Реєстру внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування, організатором яких є Київська обласна державна адміністрація, знаходиться на стадії громадського обговорення. Переглянути документ можна тут. Строк проведення консультацій – 10 календарних днів. Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту приймаються на електронну пошту: [email protected].

Нагадаємо, що тепер, щоб отримати державні послуги у центрах надання адміністративних послуг Київської області не обов’язково робити копії документів чи заповнювати бланки, для цього достатньо мати застосунок Дія, відсканувати QR- код, поставити підпис і надіслати документи на необхідну пошту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook