#

На Київщині у перші дні сезону полювання екоінспектори зафіксували порушення

09.08.2021 14:50
На Київщині у перші дні сезону полювання екоінспектори зафіксували порушення
Фото з мережі Інтернет

У перші дні відкриття полювання працівники Державної екологічної інспекції Столичного округу спільно з Єгерською службою Київського обласного МРВО  склали 7 протоколів за порушення природоохоронного законодавства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Державна екологічна інспекція Столичного округу" у Facebook.

7 серпня в Україні розпочався сезон полювання на пернату дичину. відповідно до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" цього року встановлено такі терміни проведення полювання:

  • на пернату дичину (гусей, норця великого, качок, лиску, куликів) - із 16:00 7 серпня і до 28 листопада 2021 року включно;
  • на голубів, перепілку - із 16:00 7 серпня і до 5 листопада 2021 року включно;
  • на фазана - з 2 жовтня до 28 листопада 2021 року включно.

Водночас індивідуальне полювання на самців мисливських копитних тварин (кабана, оленя благородного, оленя плямистого, лань європейську) передбачено з 1 серпня поточного року до 31 січня 2022 року.

Визначені дні полювання на пернату дичину - субота, неділя та середа; на парнокопитних під час індивідуального полювання - усі дні тижня.

Нагадаємо, що 7 серпня житель Переяслава зателефонував у поліцію та повідомив про бомбу в Канівському водосховищі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: