#

На Київщині "Укренерго" може відключати світло через обстріл росією енергетичної інфраструктури

16.10.2022 15:00
На Київщині "Укренерго" може відключати світло через обстріл росією енергетичної інфраструктури
Фото з мережі Інтернет

Через серйозні пошкодження об’єкту енергетичної інфраструктури на Київщині, що зазнав атаки з боку рф учора, 15 жовтня, у столиці та області державна НЕК "Укренерго" може застосувати відключення світла у вечірні години

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт компанії "ДТЕК".

У повідомленні ДТЕК йдеться:

Енергетики закликають у вечірній час зменшити своє споживання електроенергії до мінімуму, щоб запобігти відключенням або зменшити кількість відключених споживачів.

За інформацією НЕК "Укренерго", зберігається висока вірогідність застосування стабілізаційних відключень електроенергії. Для того, щоб їх попередити енергетики просять підтримати енергосистему та закликають всіх мешканців Київщини зменшити споживання електроенергії до мінімуму – не вмикати енергоємні прилади, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 18:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

У ДТЕК наголосили:

Тимчасові стабілізаційні відключення можуть розпочатися в вечірні години після розпорядження НЕК "Укренерго" і будуть тривати поки не зменшиться навантаження на енергосистему і держенергокомпанія не стабілізує енергосистему.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки росії на Київщину 15 жовтня важких руйнувань зазнав об‘єкт енергетичної інфраструктури.

Читати "Моя Київщина" у Facebook