#

На Київщині відбувся перший великий Молитовний сніданок (ВІДЕО)

01.09.2021 08:35
На Київщині відбувся перший великий Молитовний сніданок (ВІДЕО)
Фото з місця події

За сприяння Київської обласної державної адміністрації у Броварах відбувся великий Молитовний сніданок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Цей захід на Київщині проходить вперше з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Люди різних соціальних статусів, віросповідань та політичних переконань об’єднались аби помолитися за Україну. Серед них булі члени Київської обласної Ради Церков і релігійних організацій, духовенство, депутати усіх рівнів, голови територіальних громад, науковці, волонтери, військові та громадські діячі. Молитовний сніданок, як було анонсовано, віднині стане традиційним.

Очільник КОДА Василь Володін розповів:

Цей молитовний сніданок, який присвячений 30-ій річниці з Дня Незалежності, є першим, але я сподіваюсь, це тільки початок, і в наступному році, як і в подальших роках, такі молитовні сніданки будуть проводитись. Молитовний сніданок – це насамперед духовне єднання, для того щоб політики, урядовці, люди різних віросповідань та політичних поглядів змогли зустрітись, подивитися одне одному в очі, знайти порозуміння і разом працювати задля розвитку нашої рідної Київщини.

Ініціатива пріоритетно спрямована на людей, від яких переважно залежить розвиток держави і суспільства. Така консолідація довкола духовних і моральних цінностей – це гарна нагода не тільки для спільної молитви, а й дружньої розмови та обміну думками з приводу важливих тем, які  формують буття суспільства.

Під час заходу лунали молитви, головним акцентом яких стало побажання миру і злагоди в Україні. Пам’ять полеглих Героїв, які віддали свої життя за Незалежність і волю України, вшанували хвилиною  мовчання. Завершився захід культурною програмою та виконанням відомих українських пісень.


Читати "Моя Київщина" у Telegram