#

На Київщині відбувся воркшоп із освітянами

12.02.2021 18:20
На Київщині відбувся воркшоп із освітянами
Фото з місця події

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Шугалій провів воркшоп з освітянами Київщини з впровадження інструментів цифровізації навчального процесу в закладах загальної середньої освіти Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Учасники обговорили проблеми з якими зіштовхнулися під час дистанційного навчання та можливі механізми для поліпшення освітнього процесу в онлайн.

Розібрали механізм впровадження електронних платформ Е-Журнал та Е-щоденник у закладах загальної середньої освіти Київської області, використання в роботі освітніх серіалів мінцифри.

Також Денис Шугалій розповів про можливості використання субвенції з державного бюджету для реалізації заходів з цифровізації в школах Київщини.

Впровадження цифровізації̈ навчального процесу у закладах загальної середньої освіти Київської області забезпечить освітян можливостями для підвищення цифрової грамотності.

Також нагадаємо, що бронзовими призерами Кубку Європи зі спортивних танців стала пара з Київщини – Антон Литнєв та Аліна Шумська.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: