#

На Київщині відкрили пункт централізованого спостереження поліції

02.12.2021 11:55
На Київщині відкрили пункт централізованого спостереження поліції
Фото з місця події

Учора, 1 грудня, відбулося урочисте відкриття модернізованого Головного пункту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням напресслужбу Київської ОДА.

За дорученням голови КОДА Василя Володіна в заході взяв участь його заступник Денис Шугалій.

Функціонування такого пункту сприятиме централізації усіх наявних охоронних та протипожежних засобів, управлінню ними, отриманню від них інформації, а також оперативному реагуванню на події. На території Київщини знаходиться близько 21 тисячі об’єктів різної форми власності, обладнаних різними засобами охоронного призначення.

Заступник голови ОДА сказав:

Найголовніші пріоритети в розвитку Київщини для обласної адміністрації є безпека та комфорт для її жителів. Завдяки співпраці з обласною поліцією маємо сьогодні сучасний та вкрай необхідний пункт централізованого спостереження. Маю велику надію, що його робота поліпшить безпеку в нашій області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов  відзначив необхідність функціонування такого пункту та наголосив. що саме превентивні заходи є вкрай необхідними для попередження вчинення злочинів.

Пункт спостереження дозволить оперативно відстежувати будь-які події, які трапляються на спостережуваних об’єктах та вчасно на них реагувати.

Також важливо, пункт приєднаний до системи резервного живлення, тому перепади електроенергії не впливатимуть на роботу, адже резервне живлення зможе підтримувати необхідну напругу протягом двох діб.

Нагадаємо, що поліцейські Білоцерківщини документують випадки незаконного зберігання наркотиків ув’язненими.

Читати "Моя Київщина" у Facebook