#

На Київщині відновили роботу десятки ЦНАПів

26.04.2022 11:20
На Київщині відновили роботу десятки ЦНАПів
Фото з мережі інтернет

На території Київщини свою роботу відновили вже 45 ЦНАПів, у більшості з яких послуги надають внутрішньо переміщеним особам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Сервіси запрацювали в таких деокупованих населених пунктах, як Буча, Гостомель, Славутич і Велика Димерка. У 36-ти ЦНАПах послуги надають внутрішньо переміщеним особам. 

У КОВА зазначають, що з початку роботи ЦНАПи вже надали понад 36 тисяч послуг з видачі довідки та прийняли близько 21 тисячі заяв на отримання допомоги. Відновлюється робота з оформлення та видачі через ЦНАП паспортних документів. 

Наразі такі послуги можна отримати у Березанській, Білоцерківській, Броварській, Вишневій, Українській, Переяславській міських радах, Коцюбинській, Чабанівській, Великодимерській селищних радах, Гатненській сільській раді.

ЦНАПи Броварської міської та Чабанівської селищної рад розпочали надання послуг з видачі посвідчення водія та оформлення транспортних засобів. 

Нагадаємо, що Київська обласна військова адміністрація прийняла рішення на 50% зменшити кількість блокпостів в області задля більшення пропускної здатності доріг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram