#

На Київщині відомого фотографа підозрюють у згвалтуванні (ФОТО)

01.12.2020 15:30
На Київщині відомого фотографа підозрюють у згвалтуванні (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Київського фотографа Олександра Ктиторчука арештував суд через підозру у зґвалтуванні неповнолітніх на Київщині, сам він звинувачення на свою адресу відкинув

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "bbc.com".

Колеги стають на його захист, водночас у соцмережах вже з'явилися пости від жінок, які стверджують, що свого часу теж ставали жертвами фотографа.

Про затримання 56-річного "відомого фотографа" у його студії поліція Київської області повідомила 26 листопада. У соцмережах правоохоронці оприлюднили відео затримання.

Зокрема, серед постраждалих 15-річна киянка, 17-річна дівчина "та інші невстановлені малолітні дівчата на території Києва та Обухівщини".

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці без права застави.

Справа набула великого розголосу. У Facebook запустити новий хештег #ЖертвиКтитора. Під ним, зокрема, користувачка Світлана Коваль заявила, що, коли їй було 17 років і вона була учасницею шоу "Шанс.Model.Ua" на телеканалі Інтер, її під час фотосесії також зґвалтував Олександр Ктиторчук.

Олександр Ктиторчук - один з найбільш відомих та медійних фотографів країни. Він знімав, зокрема, зірок шоу-бізнесу, театру та телебачення.

Спеціалізувався також на художніх фото з оголеною натурою. У його Instagram багато світлин в стилі ню та знімків з юними моделями.

Звинувачення на свою адресу фотограф відкинув:

Ви бачили, як мене затримували? Це ж концерт, театральна постанова. Я перший раз у житті потрапив у таку ситуацію. Навіть не знаю, що говорити.

На захист фотографа стали також колеги з шоу-бізнесу. Музичний продюсер Юрій Фальоса обурився, що ЗМІ, не дочекавшись рішення суду, роблять з Ктиторчука "монстра і чудовисько". І назвав його "одним з найкращий та найбільш неординарних фотохудожників України".

Нагадаємо, що Бориспільська прокуратура підозрює 40-річного закарпатця у зґвалтуванні неповнолітньої мешканки села Вишеньки.

ктиторчук

ктиторчук



Читати "Моя Київщина" у Facebook