#

На Київщині викрили на хабарі працівницю приватного навчального закладу (ФОТО)

22.07.2021 18:35
На Київщині викрили на хабарі працівницю приватного навчального закладу (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині службова особа вищого приватного навчального закладу вимагала в громадянина 1500 доларів США  за сприяння в отриманні диплому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури Київської області затримано службову особу одного з приватних вищих навчальних закладів під час отримання неправомірної вигоди (ч. 4 ст.368-3 КК України).

Слідством встановлено, що жінка, діючи спільно з іншими особами, вимагала у громадянина 1500 доларів США  за сприяння в отриманні диплому про здобуття ступеня вищої освіти.

Указану особу затримано "на гарячому" під час одержання останньої частини суми неправомірної вигоди від дружини студента. 

Наразі затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 КК України та готується клопотання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється відділом поліції №1 Бучанського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області спільно з Бучанським районним відділом  Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області

Нагадаємо, що на Київщині, а саме в Бучі, Фастові, Макарові та Василькові, відкрили ще чотири центри масової вакцинації.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: