#

На Київщині водій напідпитку спричинив ДТП, а потім хотів відкупитися за скоєне

23.11.2020 17:30
На Київщині водій напідпитку спричинив ДТП, а потім хотів відкупитися за скоєне
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 листопада, у селі Петропавлівська Борщагівка сталася ДТП за участю двох легковиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Під час спілкування з водіями, інспектори встановили перебіг події: керманич автівки Nissan, здійснюючи рух заднім ходом, допустив зіткнення з автомобілем Hyndai.

Також поліцейські помітили, що у водія, який скоїв ДТП, є явні ознаки алкогольного сп'яніння. 28-річний водій погодився та пройшов огляд на стан сп'яніння. Результат – 2,71 проміле алкоголю у крові, що перевищує норму в 13 разів.

Під час складання відповідних адміністративних матеріалів правопорушник захотів уникнути відповідальності, тож запропонував патрульним неправомірну вигоду. Керманич не відступав пропонувати хабаря і після попередження про кримінальну відповідальність.

Як результат, патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та викликали слідчо-оперативну групу для фіксування та встановлення обставин пропозиції неправомірної вигоди.

Нагадаємо, що група компаній "Нива Переяславщини" придбала породистих кнурців із Данії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook