#

На Бориспільщині водій на розшукуваній автівці спробував втекти від патрульних

04.11.2021 19:45
На Бориспільщині водій на розшукуваній автівці спробував втекти від патрульних
Фото з місця події

Сьогодні, 4 листопада, бориспільські патрульні затримали чоловіка, який порушив ПДР, не зупинився на вимогу та керував транспортним засобом, що перебуває у розшуку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції.

Близько 5-ї години ранку на 77 км автодороги Київ — Харків інспектори помітили, що водій мікроавтобуса Renault Trafic порушив ПДР, та подали йому сигнал про зупинку. Водій проігнорував вимогу та поїхав далі.

Екіпаж патрульних попрямував за ним та на 72 км тієї ж автодороги зупинили мікроавтобус, заблокувавши його рух. Під час перевірки документів, що надав 28-річний керманич, поліцейські встановили, що транспортний засіб перебуває в активному розшуку в місті Фастів.

Інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання законної вимоги поліцейських про зупинку) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил зупинки та стоянки) КУпАП, вилучили посвідчення водія та повідомили ініціатора розшуку. Транспортний засіб евакуювали на майданчик тимчасового тримання.

Нагадаємо, що 4 листопада бориспільські патрульні отримали виклик, що невідомий громадянин погрожував ножем заявнику, після чого сів у авто і зник.

Читати "Моя Київщина" у Telegram