#

На Київщині водій "під кайфом" пропонував хабар патрульним (ФОТО)

26.04.2023 18:00
На Київщині водій "під кайфом" пропонував хабар патрульним (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 25 квітня, на 16 км автодороги Київ — Чоп водій "під кайфом" пропонував хабар патрульним, щоб уникнути адміністративної відповідальності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Близько 14-ї години інспектори помітили авто Ford Transit Connect, водій якого порушив ПДР, і зупинили його.

Під час спілкування з 32-річним керманичем поліцейські виявили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння: у чоловіка було виражене тремтіння пальців рук, його зіниці були звуженими та не реагували на світло, а шкірний покрив його обличчя був неприродно блідий.

Також, під час перевірки документів, патрульні встановили, що на початку цього року чоловіка позбавили права керування транспортними засобами.

Інспектори запропонували водію пройти огляд на стан сп'яніння у медичному закладі. Чоловік категорично відмовився. Натомість запропонував патрульним хабар, щоб уникнути адміністративної відповідальності.

Керманич проігнорував попередження про кримінальну відповідальність та продовжував наполягати на своєму. А під час уточнення адреси його проживання сів до службового авто й поклав грошові кошти між переднім сидінням та підлокітником.

Відтак патрульні склали на водія протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння втретє або більше протягом року) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП. Також викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксації надання неправомірної вигоди та встановлення всіх обставин цієї справи.

Нагадаємо, що за минулі вихідні на дорогах Київщини патрульні виявили 14 нетверезих водіїв.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

На зображенні може бути: гроші

Читати "Моя Київщина" у Telegram