#

На Київщині водій вантажівки наразив відвідувачів кафе на небезпеку

30.09.2021 15:10
На Київщині водій вантажівки наразив відвідувачів кафе на небезпеку
Фото з місця події

Сьогодні, 30 вересня, на 45 км автодороги Київ - Харків – Довжанський правоохоронці виявили транспортний засіб DAF, який порушив ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Патрульні встановили, що 52-річний водій перевозить небезпечний вантаж - бензин. Керманич перевозячи небезпечний вантаж, здійснив стоянку на узбіччі дороги поряд з кафе - місце зосередження людей, при цьому порушив спеціальні правила ДОПНВ.

Патрульні винесли постанову за ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами) КУпАП.

Санкція даної статі передбачає:

  • на водія штраф у розмірі 510 гривень;
  • на посадових осіб, відповідальних за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів, громадян - суб'єктів господарської діяльності штраф у розмірі 680 гривень.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" у відпочивальників, які приїхали з Єгипту, вилучили  понад півтори тисячі таблеток, що містять у собі псевдоефедрин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook