#

На Київщині харків’янку підозрюють у контрабанді зброї до РФ

27.01.2022 12:33
На Київщині харків’янку підозрюють у контрабанді зброї до РФ
Фото з мережі Інтернет

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури мешканці Харківської області повідомлено про підозру у замаху на контрабанду частин нарізної стрілецької вогнепальної зброї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За даними слідства, жінка організувала відправку до Російської Федерації комплектуючих до вогнепальної зброї. Для цього вона використала міжнародний сервіс одного з поштових операторів у Харкові. У документах на відправлення підозрювана вказала недостовірні дані щодо його вмісту. Також із метою приховування від митного контролю в анкетних даних відправника зазначила інформацію щодо сторонньої особи.

Під час огляду відправлення на митному пості виявили 15 ударно-спускових механізмів до стрілецької вогнепальної зброї, а також інші комплектуючі.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ СБУ у місті Київ та Київській області, оперативний супровід – ГВ із протидії системним загрозам управління державою УЗНД ГУ СБУ у місті Київ та Київській області.

Нагадаємо, що Бориспільський міськрайонний суд визнав винним іноземця, який ввозив в Україну наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram