#

На Київщині за день відкрили шість спортивних майданчиків (ФОТО)

17.07.2020 16:49
На Київщині за день відкрили шість спортивних майданчиків (ФОТО)
Фото з місця події

У середу, 15 липня, в Київській області відбулося урочисте відкриття ще 6 об’єктів спортивної інфраструктури 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації. 

Цього непростого 2020 року через карантинні обмеження скасовано чи перенесено спортивні заходи, назавжди змінені спортивні календарі, але розбудова спортивної інфраструктури Київщини не припинялася. Адже карантин завершиться, а поява в області нових спортивних об’єктів стане запорукою розвитку здорової, спортивної нації.

15 липня Київщина поповнилася шістьма об’єктами спортивної інфраструктури! Саме таку кількість workout-майданчиків з тренажерним обладнанням та штучним газоном за участю начальника Управління фізичної культури та спорту Київської облдержадміністрації Сергія Тимофєєва офіційно та врочисто відкрили на території опорних навчальних закладів Володарського та Тетіївського регіонів за обласною програмою "Київщина спортивна".

У середу відрили 6 спортивних об'єктів: в селі Пархомівка Володарського району, три нові майданчики у Тетіївському районі та ще два в самому Тетієві. 

Перший спортивний workout-майданчик з тренажерним обладнанням та якісним штучним покриттям розташувався на території комунального закладу "Пархомівський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Володарської районної ради на вулиці Свято-Покровській, 90. 

Також запрацювали три нові воркаут-майданчики в трьох опорних закладах Тетіївської районної ради на території трьох сіл. В Кашперівці на території  Кашперівського ліцею (вулиця Київська, 9), Денихівці на території Денихівського ліцею (вулиця Шевченка, 91) та в П’ятигорах на території П’ятигірського ліцею (вулиця Київська, 40). 

Ще два спортивні workout-майданчики з тренажерним обладнанням та якісним штучним покриттям розташувалися на території Тетіївських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 по вулиці Центральній, 107 та №3, що на вулиці Академіка Байраківського, 49. 

Нагадаємо, що 16 липня очільник Київської ОДА Василь Володін провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому вирішили із 17 липня посилити карантинні обмеження на території столичної області. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook