#

На Київщині за добу в трьох громадян виявили заборонені речовини

16.03.2023 17:20
На Київщині за добу в трьох громадян виявили заборонені речовини
Фото з місця подій

Патрульні Київщини менше, ніж за 24 години, виявили у трьох громадян, ймовірно, наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Один із випадків трапився на вулиці Шевченка у Софіївській Борщагівці. Там патрульні села Чайки помітили чоловіка, який дуже занервував, побачивши їх. Під час спілкування з поліцейськими 43-річний чоловік дістав із внутрішньої кишені куртки два zip-пакети з речовиною рослинного походження.

Наступного правопорушника зупинили поліцейські роти ТОР у Борисполі. Молодий чоловік дуже нервував, а на питання інспекторів про наявність заборонених речовин сказав, що має канабіс. Тоді 20-річний громадянин дістав zip-пакет з речовиною рослинного походження.

Також у Борисполі під час перевірки документів водія фургона LDV Convoy патрульні звернули увагу, що 31-річний пасажир помітно занервував. Інспектори провели поверхневу перевірку та виявили у чоловіка подрібнену речовину рослинного походження. Пасажир зізнався, що це – канабіс.

Нагадаємо, що поліція оприлюднила дані щодо кількості ДТП з потерпілими на території Київської області 1 січня до 28 лютого 2023 року.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook