#

На Київщині за два тижні браконьєри наловили здобичі на понад 2 млн грн

05.10.2022 11:20
На Київщині за два тижні браконьєри наловили здобичі на понад 2 млн грн
Фото з мережі Інтернет

У період із 16 по 30 вересня поточного року на території Київщини рибоохоронним патрулем було задокументовано 27 порушень природоохоронного законодавства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський рибоохоронний патруль" у Facebook.

Працівниками рибпатруля було вилучено 34 од. заборонених знарядь лову (з них сіток – 1 525 метрів) та 398 кг незаконної риби.

Загальна сума завданих збитків відповідно до такс становить 2 027 301 грн.

Події сталися на водосховищах Київське, Канівське, річках Стугна, Рось, Дніпро, Роставиця, Тетерів, озерах Супій та поблизу с. Головурів Бориспільського району, водоймах по р. Котлуй та Скибинецькій, водоймах загального користування поблизу с. Літки Броварського району, с. Горошків Білоцерківського району Київської області.

При перевірці ринків на предмет законності продажу водних біоресурсів виявлені порушення у Дарницькому, Дніпровському районах м. Києва, на ринку в м. Бориспіль та "Завокзальний" у м. Фастів Київської області.

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що 18 вересня на березі водосховища Великий Супій поблизу Яготина поліцейські задокументували факт незаконного вилову риби, який виявили працівники Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у місті Києві та Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram