#

На Київщині за кермом ВАЗ виявили водія зі смертельною дозою алкоголю в крові (ФОТО)

22.06.2021 11:10
На Київщині за кермом ВАЗ виявили водія зі смертельною дозою алкоголю в крові (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На 118 км автодороги Київ – Харків до правоохоронців звернувся чоловік, який розповів, що у селі Богданівка їздить авто ВАЗ 2101, де за кермом сидить п’яний водій

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook. екіпаж патрульних вирішив перевірити інформацію та вирушив на місце події. Оглянувши територію, інспектори виявили схоже авто в якого не працювала права габаритна фара.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Громадянину запропонували пройти огляд на місці пригоди або в лікаря-нарколога в медичному центрі. Чоловік погодився пройти освідування на місці. Результат вразив свідків, адже на екрані алкотестера "Drager" проявились стрілки замість цифер. Це означає, що у крові чоловіка більше, ніж 5 проміле алкоголю в крові, що в 25 раз перевищує допустиму норму.

Завдяки громадянину та його свідомій громадській позиції, охоронці порядку зупинили та відсторонили від керування нетверезого водія. А також склали всі необідні адміністративні матеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння) та постанову за ст. 126 (Керування транспортним засоом особою,яка не має відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, що у Київській області на Житомирській трасі в іномарки на швидкості відлетів капот.


Читати "Моя Київщина" у Facebook