#

На Київщині за службове свавілля до відповідальності притягнули поліцейських

03.09.2020 14:25
На Київщині за службове свавілля до відповідальності притягнули поліцейських
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно прокуратура Київської області перевірила дотримання вимог законодавства ротою конвойної служби Головного управління Національної поліції та виявила грубі порушення регламенту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За результатами перевірок було виявлено, що затриманні особи мали можливість користуватися забороненими предметами. До того ж, прокуратура задокументувала й неналежне облаштування спецавтомобілів.

Варто сказати, що внаслідок незабезпечення постійного нагляду працівників конвойної служби за ув’язненим, після його конвоювання з ізолятора тимчасово тримання № 1 у м. Біла Церква до держустанови Київський слідчий ізолятор, у затриманого було виявлено значну кількість заборонених предметів, які він отримав від сторонніх осіб (речовини невідомого походження, спиртні напої, пиво та інше).

Реагуючи на виявлені порушення, начальнику Головного управління Національної поліції в Київській області прокуратурою Київщини внесено дві вказівки. За результатами розгляду яких, до дисциплінарної відповідальності притягнуто пять працівників поліції.

Нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров'я станом на 3 вересня поточного року на Київщині зафіксували 5931 випадок захворювання на COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Telegram