#

На Київщині за три дні п'ять разів виявляли підозрілі речовини

21.02.2023 18:00
На Київщині за три дні п'ять разів виявляли підозрілі речовини
Фото з мережі Інтернет

За три дні на Київщині п'ять випадків виявлення, ймовірно, наркотичних речовин патрульними

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Патрульної поліції Київської області.

В суботу, 18 лютого, близько 20-ї години, поліцейські зупинили підозрілого чоловіка на вулиці Жилянській, що у Гатному Фастівського району. Під час поверхневого огляду виявили згорток з порошкоподібною речовиною. Громадянин пояснив, що це амфетамін для власного вжитку.

Наступної доби, близько 23-ї години, на 6-тій лінії в Ірпені, патрульні помітили чоловіка з підозрілою поведінкою. Побачивши службове авто, він викинув якийсь пакетик поблизу паркану, а потім підняв та знову поклав до кишені. Інспектори зупинили його та запитали про вміст підозрілого пакунка. Пакет був з речовиною рослинного походження.

Найбільше випадків трапилося за цей час в Борисполі. У суботу, 18 лютого, інспектори виявили згорток з порошкоподібною речовиною у пасажира авто Daewoo Lanos, який вони зупинили на вулиці Шевченка.

Також учора, 21 лютого, близько 8-ї години, на вулиці Привокзальній поліцейські помітили чоловіка, який розхвилювався та різко змінив напрям руху. Під час спілкування з цим громадянином інспектори дізнались причину цієї поведінки — він мав zip-пакетик з, ймовірно, наркотичною речовиною.

Ще один випадок у місті трапився близько 11-ї години. Ймовірну наркотичну речовину патрульні виявили у пішохода, який рухався вулицею Черешневою, а помітивши поліцейських різко змінив напрям руху.

Оскільки у всіх цих випадках є ознаки кримінального правопорушення, охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили всі речовини на експертизу та встановлять всі обставини цих справ.

Нагадаємо, що у Яготині затримали водія без прав і з метадоном.

Читати "Моя Київщина" у Telegram