#

На Київщині запровадили щорічний форум з цифрової трансформації

07.10.2021 19:25
На Київщині запровадили щорічний форум з цифрової трансформації
Фото з місця події

Київська обласна державна адміністрація ініціювала запровадження щорічного "Kyiv regional CDTO Camp" для цифрових трансформаторів регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" і з покликанням на пресслужбу КОДА.

Перший захід сьогодні, 7 жовтня, відкрив очільник області Василь Володін.

До нього долучились також заступник Міністра юстиції України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Орлов, заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький і заступник голови Київської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Шугалій.

Василь Володін зазначив: 

Ми активно розвиваємо Київщину в цифровому форматі. Багато проєктів вже реалізовано, велика кількість – у процесі. Однак, щоб і надалі рухатись так само активно, нам потрібна сильна команда цифровізаторів. Сьогодні зробили важливий крок у цьому напрямку – запровадили щорічний захід "Kyiv regional CDTO Camp".  Серед наших спікерів – ключові драйвери нашої країні в сфері цифрової трансформації. Тож наші фахівці зможуть не лише розширити коло зв’язків, а й отримати відповіді на питання від потужних професіоналів своєї справи.

Зазначимо, що "Kyiv regional CDTO Camp" триватиме впродовж двох днів. Учасників заходу, зокрема, навчатимуть принципам побудови зовнішніх і внутрішніх комунікацій, а для представників бізнесу організують круглий стіл на тему інноваційних IT-рішень.

Нагадаємо, що Василь Хмельницький, власник Білоцерківського технопарку, запросив на свій економічний форум російського олігарха Фрідмана.

Читати "Моя Київщина" у Telegram