#

На Київщині засудили ув’язненого до шести років позбавлення волі за збут наркотиків у колонії

07.08.2023 09:40
На Київщині засудили ув’язненого до шести років позбавлення волі за збут наркотиків у колонії
Фото з мережі Інтернет

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської обласної прокуратури суд визнав мешканця Київщини винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, збуті  наркотичних і сильнодіючих лікарських засобів та у пособництві в одержанні неправомірної вигоди службовою особою 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Встановлено, що засуджений, який відбуває покарання в одній з колоній на Київщині вступив у змову з колишнім в’язнем та інспектором цієї ж колонії.  

Інспектор задля отримання неправомірної вигоди забирав придбані спільником наркотики та сильнодіючі лікарські засоби у заздалегідь визначених місцях та проносив їх на територію виправної колонії, після чого передавав засудженому. Останній розповсюджував отриманий "товар" особам, що утримуються у закладі. За свої "послуги" засуджений отримав грошові кошти. 

Враховуючи доводи прокурора і судимість чоловіка за майнові злочини та злочини сфері обігу наркотичних засобів, суд визнав його винним та призначив покарання - 6 років і 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна. 

Раніше, за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру і інспектору колонії. Наразі, досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що поліція Київщини викрила коханців-наркоторговців.

Читати "Моя Київщина" у Telegram