#

На Київщині затримали авто-викрадача, який тривалий час переховувався від правоохоронців

19.02.2021 17:01
На Київщині затримали авто-викрадача, який тривалий час переховувався від правоохоронців
Фото з мережі Інтернет

На Київщині під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку столичної області, затримали чоловіка, який з 2018 року перебував у розшуку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

34-річний чоловік протягом 2016-2017 років викрадав автівки на території Вишгородського району. У 2017 році зловмисника заарештували, проте суд відпустив його під заставу.

Наприкінці 2018 року рішенням суду викрадача засудили до  8 років позбавлення волі, але чоловік переховувався від правоохоронців з метою уникнення покарання, а тому його оголосили у державний розшук.

У лютому, завдяки кропіткій праці та злагодженим діям, працівники Управління карного розшуку встановили місце перебування зловмисника. Наразі викрадача затримано. З метою виконання вироку суду він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Також нагадаємо, що Київська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно організатора та 6 членів злочинної організації, які впродовж 2016-2019 років спеціалізувались на замовних вбивствах.


Читати "Моя Київщина" у Telegram