#

На Київщині затримали банду, яка обікрала відоме подружжя (ФОТО, ВІДЕО)

13.07.2020 10:05
На Київщині затримали банду, яка обікрала відоме подружжя (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 13 липня, правоохоронці затримали озброєне угрупування, яке у червні цього року вдерлися до будинку Різвана Дамірлі та його дружини Ольги Немирівської в селищі Козин Обухівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зауважимо, що пограбування трапилося в ніч на 24 червня. До будинку відомого подружжя увірвалися зловмисники в чорному одязі, який нагадує поліцейську форму. Спершу вони вдарили Різвана Дамірлі, а згодом зв’язали потерпілих. Зловмисники погрожували подружній парі зброєю та викрали 40 тис доларів та 18 тис євро готівкою й пульт від автомобіля Citroën.

Правоохоронці встановили, що крадії, яких затримали на території столиці та області, вже мали проблеми із законом. Наразі четверо фігурантів затримані у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України і поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Під час проведення обшуків за місцем проживання злодіїв працівники поліції вилучили зброю, боєприпаси,  банківські картки, мобільні телефони, мототранспорт, на якому нападники вчинили розбійний напад, автомобілі та інші речові докази.  

Максимальне покарання, яке їм загрожує – позбавлення  волі на строк до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.




Читати "Моя Київщина" у Facebook