#

На Київщині затримали вбивцю, який переховувався декілька років (ВІДЕО)

27.09.2023 19:00
На Київщині затримали вбивцю, який переховувався декілька років (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліція Київщини затримала зловмисника, який переховувався декілька років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу  ГУ Нацполіції у Київській області.

Трагедія трапилася восени 2020 року. До поліції надійшло повідомлення про зникнення 55-річної жінки, яка проживала у Вишгороді.

Розпочалися пошуки, які тривали близько трьох років.  У ході оперативно-розшукових заходів працівники управління карного розшуку поліції Київщини спільно зі співробітниками Вишгородського управління встановили особу причетну до зникнення жінки. Ним виявився її співмешканець.

Того рокового дня, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між ними виникла сварка, у результаті якої чоловік завдав численних ударів по різним частинам тіла жінки, а потім задушив її. 

Аби приховати сліди злочину, фігурант зв’язав тіло загиблої дротом, загорнув у простирадло, помістив до дорожньої сумки та на своєму автомобілі вивіз у безлюдне місце поряд з Київським водосховищем, де і закопав вбиту, попередньо обливши її тіло великою кількістю розчинника.

Поліцейські затримали 49-річного зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили фігуранту про підозру [ч.1 ст.115 ККУ].  Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що житель Макарова погрожував вбивством неповнолітній дівчині.



Читати "Моя Київщина" у Telegram