#

На Київщині затримали "злодія в законі" на прізвисько Мамука (ВІДЕО)

10.09.2020 19:25
На Київщині затримали "злодія в законі" на прізвисько Мамука (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 9 вересня, на території одного з населених пунктів Київської області правоохоронці затримали 43-річного грузинського кримінального "авторитета", який незаконно потрапив на територію України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України" у Facebook.

Зауважимо, що 43-річний уродженець Грузії має родинні зв’язки з відомим кримінальним авторитетом Таріелом Оніані. Відомо, що свій статус він отримав у 2013 році в Стамбулі.

У поліції з’ясували, що зловмисник на прізвисько "Мамука" незаконно потрапив до України для поширення злочинного впливу в кримінальному середовищі.

Працівниками Державної міграційної служби України стосовно чоловіка було складено адміністративний протокол - стаття 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі порушника поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для депортації за межі України.

Нагадаємо, що в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району спалахнуло ДП "ЕЛЕКТРОНМАШ" – на місці події працювали 20 рятувальників.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: