#

На Київщини завершили майже всі роботи в школах, які потрапили до "Великого будівництва"

08.11.2021 11:58
На Київщини завершили майже всі роботи в школах, які потрапили до "Великого будівництва"
Фото з мережі Інтернет

У цьому році до програми "Велике будівництво" на Київщині включили шість шкіл, де наразі загальна частка будівельної готовності становить 98,2%

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, це сьогодні, 8 листопада, акцентував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін:

З початку року ми працювали над оновленням шести закладів загальної середньої освіти. Три з них – міські, ще три – сільські. Це той баланс, якого ми намагаємось дотримуватись, адже комфортні умови для навчання мають бути в нашому регіоні скрізь. І ми докладаємо максимум зусиль, щоб досягти такого результату.

Далі зазначається, що на Київщині вже провели термомодернізацію школи в селі Жоравка Яготинської громади, капітальні ремонти шкіл у селах Вовчків Поліської громади та Пашківка Макарівської громади, а також реконструкцію школи в Славутичі та капітальний ремонт НВК у Яготині.

Нагадаємо, що у Бучі ремонтують підземний перехід для пішоходів, який має важливе значення для тисяч місцевих мешканців, адже поруч великий житловий масив та активна дорога.

Читати "Моя Київщина" у Facebook