#

На Київщині завершили розслідування щодо жінки, яка отруїла шістьох людей

26.09.2023 19:00
На Київщині завершили розслідування щодо жінки, яка отруїла шістьох людей
Фото з місця події

Поліція Київщини завершила досудове розслідування відносно жінки, яка відсилала коханим посилки з отрутою 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал поліції Київщини.

Взимку до поліції зателефонував лікар та повідомив, що до медичного закладу Іванківського району доставили 38-річного чоловіка з явними ознаками отруєння талієм.

Потерпілий зазначив, що 14 лютого отримав повідомлення від невідомого номеру про те, що він брав участь у розіграші і виграв відповідний приз. Через декілька днів чоловік справді отримав пляшку рому, в якій була отрута. Також подібні випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова. У п'ятьох подруг в організмі знайшли цей вид металу.

Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка ймовірно труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося. Невдалою виявилась спроба створити родину із ще одним потерпілим, який також отримав пляшку з отрутою. 

За даними фактами слідчі слідчого управління поліції Київщини скерували обвинувальний акт до суду [ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст.115, п.п. 5, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 122 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що поліція Київської області повідомила про підозру трьом зловмисникам, які незаконно вивозили за кордон чоловіків призовного віку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram